Melyik a legkeresettebb autómárka?

Az elmúlt 16 évben a Google Trends rendszeresen kilistázta és megosztotta a nagyérdeművel a legtöbbet használt keresőszavakat. Nyilván ennek elsősorban merkting-szempontból van jelentősége, azonban ezekből az adatokból sok mindenre fény derül. Például arra, hogy melyik az az autómárka, amire világszerte a legtöbbször, legtöbben keresnek rá az emberek. Van esetleg tipped, hogy melyik lehet ez?

Egyelőre csak annyit árulunk el, hogy a 2019-es év kivételével mindig ez a márka nyeri a versenyt (2019-ben a második helyen zárt). És képzeld, nem a Tesláról van szó! Olyannyira nem, hogy bár Elon Musk gigacége rendszerint felbukkan a híradásokban, és a különböző online portálok is gyakran cikkeznek róla – az eredmények alapján azonban kicsit se érdekli az embereket. Szinte senki sem akar magának (illetve, nyilván csak kevesen is tudnak) Teslát venni. Szóval, a Tesla meglepő módon a kanyarban sincs (mondjuk, szívesen megnéznénk arról is egy összeállítást, hogy az átlagember hogyan vélekedik a Tesláról).

De akkor melyik lehet a legkedveltebb autó, ami impozáns, megbízható, ár-érték arányban megfelelő, kényelmes, nem pimaszul drága a fenntartása, a javíttatása, és pont elegendő típus hozzáférhető belőle ahhoz, hogy a kertvárosi kismamák és a városi business man-ek is kedveljék, rákeressenek és utánanézzenek?

A Toyota

 

Bizony, a Toyota vezeti 16 éve ezt a versenyt, és nem is valószínű, hogy a közeljövőben lesz másik autómárka, ami elbitorolja tőle a trónt. Most bizonyára minden toyotás elégedetten bólint, hiszen abszolút megértik; a Toyota valóban egy nagyon jó kis gép.

itt hadd jegyezzük meg, hogy szó ami szó, tényleg ritka, hogy (nekünk, itt  Morvai szervizben) Toyotát kellene javítanunk. Erre az autóra valóban nem jellemző, hogy idő előtt tönkre menne benne valami alktarész, megadná magát a motor, stb. Ráadásul, ha van is vele valami gond, általában azt sem túl költséges megcsinálni. Szóval, a Toyota tényleg jó választás, mi mindig ösztönözzük az ügyfeleinket, ha esetleg egy (jó állapotú) Toyota megvásárlása mellett döntenének.